Centenar Eugen Dimitriu. Duminică, 1 octombrie 2023, ora 12.00, la Galeria Oamenilor de Seamă din Fălticeni.

Un accident rutier a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică (18/19 septembrie), pe raza localității Valea Bourei, în comuna Dolhești.

O coliziune între două autoturisme, soldată cu cinc victime s-a produs pe Drumul Județean 208E.

Gravitatea evenimentului rutier este ușor de constatat și din imaginile primite de la fața locului.

Producerea accidentului a fost anunțată în jurul orei 02.36, prin numărul de urgență 112.

La locul accidentului s-au deplasat modulele SMURD de la subunitățile pompierilor militari din Fălticeni și Dolhasca, cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD, cu sprijinul a trei echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean.

Militarii echipajelor de descarcerare au balizat zona, au deconectat bornele de la bateriile de acumulatori și au verificat eventualele scurgeri de carburanți și lubrifianți, pentru preîntâmpinarea altor situații de urgență.

Nu au fost victime încarcerate, iar după acordarea primului ajutor medical, toți răniții, conștienți și cooperanți, dar cu traumatisme multiple, au fost transportați la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Victimele sunt patru bărbați de 18, 22, 25 și 32 de ani, și o femeie de 19 ani, ne-a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, căpitanul Alin Găleată.

Poliția rutieră urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul.

Foto: ISU Suceava

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: