Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

Primul eveniment al promoției „Pitbull Fighting Network”, inițiată de cunoscutul luptător de kickboxing, fălticeneanul Ionuț Atodiresei şi Asociaţia Club Sportiv Absoluto Cotroceni, va avea loc la Fălticeni, în zilele de 8 și 9 octombrie 2021, în cadrul unui parteneriat cu Primăria Fălticeni.

Gala se va desfășura în Sala de sport „Gabriel Udișteanu”, cu respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii infecției Covid-19. Vor intra în sală doar persoanele vaccinate și cele care fac dovada că au trecut prin boală. Bilelete pot fi achiziționate de la centrul de fitness Blue Gym Falticeni.

Vor fi două zile dedicate pasionaților acestui sport de contact.

Vineri, 8 octombrie, gala va începe la ora 20.00. Cele opt lupte, în care se vor întâlni luptători profesioniști, vor fi transmise de postul național de televiziune TVR 1, începând cu ora 23.00. A doua zi, spectacolul sportiv va continua la categoria semi-pro.

Organizatorii au stabilit programul galei de vineri, urmând ca luptătorii să fie prezentați în cursul zilei de joi la cântarul oficial și la conferința de presă premergătoare evenimentului.

Iată cum arată Fight cardul official al galei „Pitbull Fighting Network”:

Denis Ceauşu vs. Lucian Berariu

Ionuţ Busuioc vs. Andrei Vesa

David Constantin vs. Ufuc Minacov

Raiko Levitchi vs. Ştefan Aştefănoaie

Costin Dinu vs. Dumitru Cavliuc

Adin Panaite vs. Mihai Rusu

Marian Dinu vs. Tibor Varga

Claudiu Alexe vs. Hogz Csaba

About Author

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura