Centenar Eugen Dimitriu. Duminică, 1 octombrie 2023, ora 12.00, la Galeria Oamenilor de Seamă din Fălticeni.

Sâmbătă, 16 octombrie 2021, începând cu ora 15:00, pe Stadionul „Constantin Jamaischi” din municipiul Fălticeni și pe stadionul municipal din Rădăuți, vor avea loc partidele de fotbal dintre echipele A.C.S. Șomuz Fălticeni și A.C.S. Huşana Huși, respectiv C.S.M. Bucovina Rădăuți și C.S. Dante Botoșani, din cadrul Ligii a 3-a.            

Pentru desfășurarea în condiții de ordine și siguranță publică a acestor evenimente sportive, Jandarmeria Suceava, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, va lua măsuri pentru asigurarea ordinii publice în imediata apropiere a arenei sportive, precum şi pe traseele de deplasare ale suporterilor, pentru prevenirea apariţiei unor evenimente de natură să afecteze climatul de siguranță și liniște publică.

Spectatorii vor avea acces pe stadion în baza biletelor puse la dispoziție de organizator și a documentelor de acces care confirmă respectarea regulilor sanitare și epidemiologice.

Potrivit cadrului legal în vigoare, privind prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, pentru a participa la competiții sportive, trebuie respectate o serie de reguli impuse de organizator și de legislația în vigoare.

Astfel, au acces pe stadion doar persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2. Totodată, purtarea măștii de protecție de către spectatori este obligatorie pe toată durata participării la evenimentul sportiv.

Recomandăm participanților să respecte măsurile sanitare în vigoare, să nu se implice în comportamente care ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică şi să se delimiteze de orice formă de violenţă.

Comunicat de presă al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: