Home National De luni, masca de protecție devine obligatorie peste tot. Pentru elevi urmează două săptămâni de vacanță. Restricții de ciculație pe timp de noapte pentru nevaccinați

De luni, masca de protecție devine obligatorie peste tot. Pentru elevi urmează două săptămâni de vacanță. Restricții de ciculație pe timp de noapte pentru nevaccinați

by A.S.
0 comment

Președintele Klaus Iohannis i-a convocat miercuri, la Cotroceni, pe cei responsabili cu instituirea „unor măsuri clare restrictive, singurele care mai pot diminua răspândirea infectărilor. Orice alte teme trec în plan secund, nimic nu este mai presus de viață”.

În această seară, șeful statului a ieșit public și a anunțat noi restricții care vor fi aplicate pe teritoriul României începând de luni, 25 octombrie 2021:

“Dacă vrem să se oprească pandemia, singura soluție e vaccinarea. Vaccinarea oprește pandemia.

“Vaccinați-vă dacă vreți să nu ajungeți la spital și la ATI. Nu îi credeți pe cei care vă mint că pățiți ceva dacă vă vaccinați.

Am decis azi ca vacanță să fie valabilă pentru toate clasele timp de 2 săptămâni – gimnaziu, liceu, generală.

Începând de luni, masca redevine obligatorie peste tot, interior și exterior, și în târguri, și la cinema, și dacă vă plimbați pe stradă.

Guvernul va decide cel târziu vineri ce restricții intră în vigoare după ce experții vor stabili cu toate detaliile aceste norme: va fi restricționată circulația noaptea, cu excepția celor vaccinați și a celor cu treabă legitimă.

În timpul zilei, la majoritatea activităților, accesul va fi permis doar cu certificatul verde. Cei nevaccinați vor avea o sumedenie de restricții.”

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705