Home ACTUALITATE Doi tineri din Fălticeni au fost răniţi în urma unui eveniment rutier. Unul dintre şoferii implicaţi în accident se afla în stare de ebrietate

Doi tineri din Fălticeni au fost răniţi în urma unui eveniment rutier. Unul dintre şoferii implicaţi în accident se afla în stare de ebrietate

by A.S.
0 comment

Un eveniment rutier s-a produs în dimineaţa zilei de duminică, 7 noiembrie, ora 9.00, la intersecţia străzii Pleşeşti Gane cu strada Aleea Teilor, în Fălticeni.

Un bărbat, în vârstă de 37 ani, din Fălticeni, în timp ce conducea autoturismul pe strada Pleșești Gane, la intersecția cu strada Aleea Teilor a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un tânăr de 20 de ani din municipiul Fălticeni..

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a două persoane, respectiv a șoferului de 20  de ani și a unei minore de 16 ani, din Fălticeni, pasageră în autoturismul condus de acesta.

Șoferul de 37 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, recoltându-i-se probe de sânge. Șoferul de 20 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, recoltându-se probe de sânge.

Poliţiştii au întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Comunicat de presă – IPJ Suceava

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705