Home Local Primăria Fălticeni predă şcolilor echipamente în valoare de peste 9,4 milioane de lei, achiziţionate printr-un proiect cu finanţare europeană

Primăria Fălticeni predă şcolilor echipamente în valoare de peste 9,4 milioane de lei, achiziţionate printr-un proiect cu finanţare europeană

by A.S.
0 comment

Elevii şi cadrele didactice din Fălticeni vor intra în posesia echipamentelor electronice achiziţionate de Primăria Fălticeni, în cadrul unui proiect cu finanţare europeană, care are ca obiectiv facilitatea accesului la procesul de învăţământ în mediu on-line, în contextul pandemiei.

Echipamentele pot fi utilizate pentru toate activităţile şcolare şi extraşcolare care se pot desfăşura în unităţile de învăţământ.

Prin proiectul în valoare de peste 9,4 milioane de lei, au fost achiziţionate 6450 de tablete (pentru elevi), 390 de laptopuri (pentru cadrele didactice) şi 220 decamere web conferinţă (pentru activitatea online).

Au fost eligibile pentru acest proiect cele 4 şcoli gimnaziale şi cele 3 licee din municipiu

Laptopurile au fost predate unităţilor de învăţământ în cursul zilei de joi 11 noiembrie.

Tabletele urmează să fie recepţionate şi predate şcolilor în cursul săptămânii viitoare. Echipamentele vin la pachet cu internet nelimitat pentru 24 de luni, plătit în cadrul proiectului.

Ulterior, şcolile vor preda tabletele părinţilor, printr-un proces verbal.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705