Home ACTUALITATE Atenționare meteorologică Cod galben pentru zona de munte a județului Suceava

Atenționare meteorologică Cod galben pentru zona de munte a județului Suceava

by A.S.
0 comment

Administrația Națională de Meteorologie a emis, în această dimineață, o informare meteorologică pentru intervalul 29 noiembrie, ora 10 – 30 noiembrie, ora 20. Sunt prognozate intensificări temporare ale vântului.

Local și temporar, în intervalul menționat, vor fi intensificări ale vântului la munte, mai ales la altitudini mari, precum și în regiunile sud-estice, iar în cursul zilei de marți (30 noiembrie) și în sud-vestul teritoriului.

Se vor înregistra rafale în general de 50…70 km/h, iar pe crestele Carpaților Meridionali  începând din dimineața zilei de marți (30 noiembrie) de peste 80…100 km/h și temporar va ninge.

Zona de munte a județului Suceava este vizată de o atenționare meteorologică Cod galben, din naceastă după-amiază, ora 14.00, până marți, 30 noiembrie, ora 03.00. Sunt prognozate intensificări ale vântului la altitudini de peste 1700 m în Carpații Orientali

În intervalul menționat, în Carpații Orientali, la altitudini de peste 1700 m, rafalele vor depăși 80…90 km/h și pe alocuri va ninge viscolit.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705