Home ACTUALITATE În primele zile ale acestui an polițiștii suceveni au reținut 20 de persoane care au săvârșit infracțiuni

În primele zile ale acestui an polițiștii suceveni au reținut 20 de persoane care au săvârșit infracțiuni

by Fălticeni Online
0 comment

Inspectoratul Județean de Poliție Suceava a anunțat, printr-un comunicat de presă, că în perioada 1-9 ianuarie 2022 polițiștii suceveni au dispus măsura reținerii și încarcerarea în arest a 20 de persoane. Acestea sunt cercetate în dosare privind  fapte de violență, infracțiuni contra patrimoniului, infracțiuni la viața sexuală, la regimul rutier, infracțiuni economice sau fapet de șantaj.

“Gestionarea situației operative a impus un ritm accelerat de lucru pentru polițiști în această  perioadă și o intensificare a acțiunilor de prevenire și combatere. S-a realizat intervenția la 636 de evenimente sesizate de cetățeni sau din oficiu și au fost organizate 191 de acțiuni punctuale pe diverse segmente de activitate”, se arată în comunicatul de presă.

Au fost efectuate 17 percheziții domiciliare, au fost indisponibilizate sume de bani, bunuri și vehicule în valoare de cca. 50.000 Euro.

Au fost constatate 32 de infracțiuni în flagrant și au fost identificate 5 persoane urmărite la nivel național sau internațional.

În cursul acestei perioade a fost depășită capacitatea maximă a Centrului de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Suceava, fiind solicitat sprijinul județelor învecinate pentru depunerea în arest a persoanelor față de care s-au dispus măsuri preventive privative de libertate.

Poliţiştii au atras în nenumărate rânduri atenţia că nu tolerează comportamente de tip antisocial cu componentă violentă ne natură a induce sentimentul de insecuritate civică şi vor da dovadă de fermitate maximă în aplicarea legii, astfel încât cetăţenii să perceapă comunitatea suceveană ca fiind una sigură şi civilizată.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705