Home Local Trei autoturisme au fost avariate în Fălticeni după ce vântul puternic a smuls o porțiune din acoperișul unui bloc

Trei autoturisme au fost avariate în Fălticeni după ce vântul puternic a smuls o porțiune din acoperișul unui bloc

by Fălticeni Online
0 comment

Vântul puternic le-a creat din nou probleme fălticenenilor.

În această seară, în jurul orei 20, în urma unui episod de vânt puternic, o porțiune din acoperișul blocului 32 de pe strada Rebublicii (zona fostului cinematograf Doina) a fost smuls și aruncat în parcarea din spatele blocului.

Trei autoturisme au fost afectate, două dintre acestea suferind avarii serioase. Din fericire, în momentul în care s-a produs incidentul în zonă nu se aflau oameni.

Locul în care s-a produs evenimentul din această seară se află la mică distanță de zona centrală, unde a avut loc un incident asemănător, mult mai grav, în timpul unei furtuni din vara anului trecut.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava a mobilizat la fața locului echipaje de pompieri de la Detașamentul din Fălticeni cu două autospeciale cu accesorii specifice și autoscara de lucru la înălțime, de la Suceava.

Detalii despre pagubele produse și intervenția pompierilor au fost oferite de locotenentul Ionuț Cobziuc, desemnat șef al centrului operațional ISU Suceava (vezi video)

Vă reamintim că în această noapte, în județul Suceava, este în vigoare o avertizare meteorologică Cod portocaliu de vânt puternic, viscol și vizibilitate foarte redusă.

Mai multe imagini în Galeria foto – Fălticeni Online

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705