Home ACTUALITATE Din inimă, pentru viață! Elevii jandarmi de la Fălticeni donează sânge pentru salvarea de vieți omenești

Din inimă, pentru viață! Elevii jandarmi de la Fălticeni donează sânge pentru salvarea de vieți omenești

by Fălticeni Online
0 comment

Luna februarie a început cu o nouă provocare pentru elevii Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș” Fălticeni.

Din dorința de a fi alături de semenii noștri, 4 cadre militare și 75 de elevi participă, voluntar, în perioada 1 – 4 februarie 2022, la acțiunea organizată de Centrul de Transfuzie Sanguină Suceava, alegând să răspundă pozitiv, cu aproximativ 32 de litri de sânge, apelurilor în care donarea de sânge înseamnă salvarea de vieți omenești.

Îi felicităm pentru inițiativă și vă îndemnăm să le urmați exemplul!

Sursa: SMSJ Fălticeni

Determinați și motivați de gestul salvator al aproapelui, elevii Școalii Militare de Subofițeri de Jandarmi “Petru Rareș” din Fălticeni, însoțiți de către sublocotenent Bărbuia Cristina-Nicoleta și comandantul școlii colonel Vladimirescu Tudor, s-au prezentat pentru a doua zi la Centrul Județean de Transfuzie Sanguină Suceava, pentru a dona sânge.

Au dat curs invitației noastre de a ni se alătura în lupta pentru salvarea semenilor și merită întreaga noastră apreciere, alături de colega noastră Nh Nadia, care este inima din spatele acestor campanii.Elevii de astăzi, jandarmii de mâine, donează!

Donează Sânge pentru Viață !!! Donează dăruire, implicare, speranță și respect pentru bolnavii aflați în suferință!În numele tuturor pacienților salvați cu sângele lor, mulțumim din suflet donatorilor de astăzi.

Și pentru că mâinile care ajută sunt mai sfinte decât gurile care se roagă, vă așteptăm alături de noi, pe toți cei eligibili pentru acest act suprem de donare de sânge și salvare de vieți.

Nu uitați, sângele nu poate fi cumpărat, doar donat! Dați curs invitațiilor noastre și alăturați – vă marii familii de donatori Sânge pentru România!!!

Sursa: Fundația Umanitară Nord 2001

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705