Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

În cursul zilei de marţi, 15 februarie 2022, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni a luat măsura preventivă a controlului judiciar faţă de un bărbat, care a fost reţinut în aceeaşi zi de către organele de cercetare penală, pentru săvârşirea infracţiunii de „nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor”.

Potrivit informaţiilor care pot fi date publicităţii, de la sfârşitul lunii octombrie 2021 bărbatul a deţinut fără drept, pe teritoriul României, o armă  letală  de vânătoare cu țevi  lise,  precum și 15 elemente de muniție letală aferente armei. Arma şi elementele de muniţie erau ascunse la locuința unui alt inculpat, cercetat în aceeaşi cauză sub măsura controlului judiciar.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni a precizat că punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea unei măsuri preventive  reprezintă etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

About Author