Home ACTUALITATE Un transport de ajutoare umanitare colectate pe Platforma Guvernului României – „Ucraina, împreună ajutăm mai mult” a plecat spre Siret

Un transport de ajutoare umanitare colectate pe Platforma Guvernului României – „Ucraina, împreună ajutăm mai mult” a plecat spre Siret

by Fălticeni Online
0 comment

Primul transport de ajutoare umanitare colectate pe Platforma Guvernului României – „Ucraina, împreună ajutăm mai mult” a plecat din București, în această seară, spre Siret.

Pentru a veni în ajutorul poporului ucrainean puternic afectat de agresiunea militară rusă, Guvernul României împreună cu societatea civilă a demarat acțiuni comune de furnizare de produse medicale și produse de subzistențe pentru cetățenii ucraineni.

Un prim convoi, format din 3 camioane din dotarea IGSU a pornit către Vama Siret, din Județul Suceava, pentru a oferi autorităților ucrainene medicamente și echipamente medicale (paturi spitalicești, dispozitive medicale).

Următorul transport va avea loc mâine și conține materiale de bază și alimente.

Guvernul României susține eforturile societății civile și va continua să se implice pentru a facilita transmiterea tuturor ajutoarelor mobilizate către poporul ucrainean.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705