Home Comunicate de presă Solidaritatea Organizației Tinerilor Sociali Democrați Fălticeni faţă de refugiații din Ucraina

Solidaritatea Organizației Tinerilor Sociali Democrați Fălticeni faţă de refugiații din Ucraina

by Fălticeni Online
0 comment

Organizația TSD Falticeni își manifestă solidaritatea faţă de refugiații din Ucraina care fug din calea războiului. Sute de mii de oameni locuiesc aproape de zona de conflict și se confruntă cu lipsa accesului la alimente, apă și articole de îmbrăcăminte.
Ne-am mobilizat pentru a strânge alimente și articole de îmbrăcăminte atat pentru adulţi cât și pentru copiii ucraineni care trec granițele țării noastre pe la vama din Siret.
S-au strâns peste 1.000 de articole de îmbrăcăminte dintre care enumeram: 350 de fulare, 450 căciuli, 200 perechi mănuși, șosete, 120 paturi, la care se adaugă o cantitate însemnată de alimente, apă, pampers, șervețele umede, etc.
Primarul Municipiului Fălticeni, Cătălin Coman a fost alături de noi, ca întotdeauna, donând o sumă considerabilă de bani, alimente, îmbrăcăminte și punând la dispoziție transportul alimentelor / îmbrăcăminte adunate pentru a ajunge în cel mai scurt timp la Direcția de Asistenţă Socială din Siret și distribuite către refugiații din Ucraina cât și oamenilor care se află încă în Ucraina.

Preşedinte TSD
Darabă Iulian

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705