Home ACTUALITATERegional Accident rutier grav la ieșirea din Fălticeni spre Preuteşti. Un bărbat şi-a pierdut viaţa

Accident rutier grav la ieșirea din Fălticeni spre Preuteşti. Un bărbat şi-a pierdut viaţa

by Fălticeni Online
0 comment

Două autoturisme au fost implicate într-un grav accident rutier. Accidentul s-a produs în această după-amiază, la ieșire din Fălticeni spre Preutești. Primele informaţii au fost oferite de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Bucovina” Suceava.

În cele două maşini se aflau doar conducătorii auto. Un bărbat, în vârstă de 44 ani, a fost extras dintre fiarele contorsionate în stare de inconștiență. În cazul său au fost aplicate manevrele de resuscitare, din păcate fără răspuns, fiind declarat decesul.

Celălalt șofer, în vârstă de 38 de ani, a fost transportat la Compartimentul Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal Fălticeni, cu o contuzie de membru inferior.

La faţa locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Fălticeni cu modulul SMURD (autospecială pentru descarcerare și ambulanța SMURD B2) cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Suceava – Staţia Fălticeni.

Poliţiştii urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

Persoana care şi-a pierdut viaţa este din Preuteşti, iar bărbatul care a ajuns la spital este domiciliat în Dolhasca.

Între cele două autoturisme s-a produs o coliziune frontală. Din informațiile obținute de presa județeană, rezultă că șoferul care și-a pierdut viața s-a angajat în depășirea unei coloane de mașini, intrând astfel în coliziune cu mașina condusă de bărbatul din Dolhasca.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705