Home Local Furnizarea apei va fi întreruptă pe strada Forestierului pentru realizarea unui branșament. Intervenţii în regim de urgenţă pe străzile Broşteni şi Plutonier Iacob

Furnizarea apei va fi întreruptă pe strada Forestierului pentru realizarea unui branșament. Intervenţii în regim de urgenţă pe străzile Broşteni şi Plutonier Iacob

by Fălticeni Online
0 comment

Actualizări:

În dimineaţa zilei de joi, 24 martie, ACET Fălticeni a anunţat alte două intervenţii care vor fi realizate în regim de urgenţă, pe străzile Broşteni şi Plutonier Iacob.

„Se va întrerupe furnizarea apei potabile pe data de 24.03.2022 între orele 11:00 – 15:00 pentru remedierea unei defecțiuni pe conducta PEHD φ 110 mm aflată pe str. Broșteni, nr.79B, în regim de urgență.

Vor fi afectaţi consumatorii de pe străzile: Broșteni, Tărăncuței.

Unități: Obilex Clean, Grădinița, Motexo.”

***

“Se va întrerupe furnizarea apei potabile pe data de 24.03.2022 între orele 09:00 – 15:00 pentru remedierea unor defecţiuni pe conducta de OL φ 90 mm aflată pe str. Plutonier Iacob, nr.1, în regim de urgență.

Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Plutonier Iacob.”

Ştirea iniţială

Joi, 24 martie, începând de la ora 09.00, o echipă a societății ACET Fălticeni are programată o intervenție la rețeaua de apă, pe strada Forestierului.

Potrivit furnizorului, este necesară întreruperea apei pentru realiarea unui nou branșament pe conducta de 110 mm.

Intervenția se va încheia cel mai târziu în jurul orei 15.00. Vor fi afectați consumatorii casnici de pe strada Forestierului.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705