Home Local Ora Pământului la Colegiul Național “Nicu Gane”

Ora Pământului la Colegiul Național “Nicu Gane”

by A.S.
0 comment

Păstrând tradiția ultimilor cel puţin 10 ani, la Colegiul Național “Nicu Gane” din Fălticeni a avut loc un nou eveniment “Ora Pământului”.

GALERIE FOTO – FĂLTICENI ONLINE

Activităţile au fost organizate de elevii claselor IX, X, XI, sub coordonarea profesorului Sorin Gafencu.

“Ora Pământului” abordează anual o problematică referitoare la grija pentru sănătatea Terrei.

“Apreciem foarte mult că sunteți în seara aceasta alături de noi, aici în amfiteatrul Colegiului Nicu Gane din Fălticeni. Suntem oricând deschiși pentru acest tip de evenimente, pentru aceste momente rare pe care le apreciem la superlativ. Din ce țin eu minte, noi avem multe astfel de amintiri legate de Ora Pământului.

Ținem să mulțumim și să apreciem, știind ceea ce face Sorin Gafencu și îl aplaudăm din toată inima pentru asta. Vreau să-i zic și public mamei sale <La mulți ani!>, pentru că ziua ei a fost cu foarte puțin timp în urmă, și este cea care a avut, cred, un rol în dedesupturile organizării unui astfel de eveniment care a fost și plăcut, frumos și cu totul deosebit pentru noi.

Ne scoate dintr-o monotonie de weekend, de plimbare prin oraș, pe la terase, pe unde v-ați mai gândit voi câteodată să mai mergeți seara. Încercăm să diversificăm cât mai mult astfel de activități extrașcolare”, le-a spus directorul Codrin Bența tinerilor prezenți la eveniment.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705