Home Cultură “Noi 2…3” un nou spectacol al tinerilor actori din Fălticeni

“Noi 2…3” un nou spectacol al tinerilor actori din Fălticeni

by A.S.
0 comment

Premiera a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, 2-3 aprilie 2022, în Sala “Draga Olteanu Matei ” din Fălticeni.

Un concept de Alexandru Marin, după piesa “Chip de foc” a apreciatului dramaturg german Marius von Mayenburg, ce în distribuție tineri actori ai Trupei “Birlic”:

Alexandru Tomegea (Tata), Mădălina Țăranu (Mama), Maya Ivona (Olga), Sebastian Grumăzescu (Kurt), Tamara Alexandrescu (Paul).

O producție a Asociației Fălticeni Cultural, în parteneriat cu Teatrul Municipal “Matei Vișniec” Suceava.

O nouă vizionare este programată pe data de 15 aprilie, ora 19.00, în aceeași sală de spectacole. Este recomandat adolescenților și părinților lor.

…gânduri din culise

“Armonia din familie este întreruptă de o altă persoană, care duce la o conjunctură neașteptată, în care nașterea se poate transforma în moarte.”

“Cred ca toți știm acea familie în care nimic nu se potrivește. Acest spectacol ilustrează perfect ideea, îmbinând elemente dramatice și comice, oferind spectatorilor o experiență de neuitat. Un spectacol complex, haotic în aparență, dar cu un substrat plin de încărcătură emoțională.”

“Această poveste este despre toate prăpăstiile care se cască în oameni, prăpăstii în care ei continuă să cadă în fiecare zi, din ce în ce mai adânc, până într-o zi când totul se transformă în foc.”

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705