Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

În această după-amiază sunt programate ultimele două jocuri din etapa a 2-a / Play-out.

În primul meci, disputat vineri, Știința Miroslava a câștigat la Pașcani cu 1-0.

ACS Șomuz Fălticeni se deplasează la Bacău, pentru confruntarea cu CSM Bacău, o echipă mult peste ceea ce arată acum clasamentul, aflată în lupta pentru evitarea retrogradării.

Fălticenenii nu au amintiri plăcute de la ultima vizită în Bacău. Gazdele au câștigat atunci cu 3-2, un rezultat care a cântărit destul de mult în evoluția ulterioară a Șomuzului, influențând și soarta calificării în play-off.

Iată ce ne-a declarat antrenorul Iulian Ionesi înaintea meciului de astăzi:

„În acest play-out vom da șansa cât mai multor jucători tineri de a progresa și pentru a vedea pe cine ne putem baza în sezonul viitor. În meciul cu Miroslava am început cu 5 underi, la fel vom face și în meciurile următoare. De asemenea, ne dorim să avem o clasare cât mai bună la finalul sezonului. Ne așteaptă un meci greu, CSM Bacău fiind o echipă bună, în ciuda poziției din clasament”.

Fălticeni Online va transmite prin live streaming meciul din această după-amiază, începând cu ora 16.45.

Jocul va începe la ora 17.00 și va fi condus de o brigadă de arbitri din Botoșani, formată din: Jijie Bogdan (la centru), Caba Bogdan și Popovici Valentin (asistenți). Observatori: Botezatu Nicolae (Piatra Neamț) și Andrici Ilie (Botoșani).

About Author

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura