Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

Clubul Kim Long Dao din Fălticeni a participat la primul Campionat Mondial de Qwan Ki Do Copii şi Juniori Intercluburi găzduit de Italia.

Competiţia „Kung Fu Pham Xuan Tong”, organizată de ASD Dao Padova sub egida Federației Internaționale Qwan Ki Do, a fost găzduită de complexul sportiv Kioene Arena din Padova, în zilele de 23 şi 24 aprilie 2022. Au concurat circa 400 de sportivi, cu vârste între 7 – 17 ani, din 12 ţări.

„Este prima ediție a unei inițiative care a fost creată pentru a promova sportul ca forță motrice în procesele de integrare și pentru a contribui efectiv la răspândirea culturii respectului și conviețuirii între oameni din culturi diferite”, a declarat Stirbu George Sorinel, președintele ASD DAO Padova.

Clubul fălticenean a participat cu 11 sportivi, pregătiţi de instructorul Marius Maxim.

În cele două zile de concurs, sportivii din Fălticeni au obținut 10 premii:

𝐎𝐧𝐨𝐟𝐫𝐞𝐢 𝐌𝐢𝐫𝐢𝐚𝐦 – Locul 3 în proba individuală tehnică;

𝐏ă𝐝𝐮𝐫𝐚𝐫𝐢𝐮 𝐕𝐞𝐫𝐨𝐧𝐢𝐜𝐚 şi 𝐂ă𝐥𝐮ş𝐞𝐫𝐢𝐮 𝐂𝐚𝐫𝐦𝐞𝐧 – Locul 3 în proba de luptă pe echipe;

𝐏ă𝐝𝐮𝐫𝐚𝐫𝐢𝐮 𝐕𝐞𝐫𝐨𝐧𝐢𝐜𝐚, 𝐂ă𝐥𝐮ş𝐞𝐫𝐢𝐮 𝐂𝐚𝐫𝐦𝐞𝐧 şi 𝐌𝐢𝐭𝐮 𝐈𝐮𝐬𝐭𝐢𝐧 – Locul 3 în proba tehnică pe echipe;

𝐏ă𝐝𝐮𝐫𝐚𝐫𝐢𝐮 𝐕𝐞𝐫𝐨𝐧𝐢𝐜𝐚, 𝐂ă𝐥𝐮ş𝐞𝐫𝐢𝐮 𝐂𝐚𝐫𝐦𝐞𝐧 – Locul 3 în proba tehnică

𝐏ă𝐝𝐮𝐫𝐚𝐫𝐢𝐮 𝐕𝐞𝐫𝐨𝐧𝐢𝐜𝐚 şi 𝐌𝐢𝐭𝐮 𝐈𝐮𝐬𝐭𝐢𝐧 – Locul 2 în proba tehnică

𝐌𝐚𝐱𝐢𝐦 𝐈𝐨𝐚𝐧𝐚 şi  𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝roa𝐢𝐚 𝐃𝐞𝐥𝐢𝐚- Locul 2 în proba de luptă

𝐂𝐨𝐜𝐞𝐚𝐧 𝐑𝐚𝐫𝐞ş şi 𝐆𝐡𝐞𝐨𝐫𝐠𝐡𝐢𝐮 Ş𝐭𝐞𝐟𝐚𝐧 – Locul 3 în proba de luptă

𝐁𝐞𝐫𝐧𝐚𝐬𝐜𝐡𝐢 𝐀𝐧𝐝𝐫𝐞𝐢 şi 𝐏𝐫𝐢𝐜𝐨𝐩𝐢𝐞 𝐂𝐨𝐳𝐦𝐢𝐧 – Locul 2 în proba de tehnică

𝐂𝐨𝐜𝐞𝐚𝐧 𝐑𝐚𝐫𝐞ş şi 𝐆𝐡𝐞𝐨𝐫𝐠𝐡𝐢𝐮 Ș𝐭𝐞𝐟𝐚𝐧 – Locul 3 în proba tehnică

𝐌𝐚𝐱𝐢𝐦 𝐈𝐨𝐚𝐧𝐚 şi 𝐂𝐨𝐜𝐞𝐚𝐧 𝐑𝐚𝐫𝐞ș – Locul 2 în proba tehnică

Deplasarea în Italia a fost posibilă datorită sprijinului financiar venit din partea părinților și al unor societăţi comerciale şi oameni deosebiţi:  Free Pathaid, Rogelya Prod, MVM 75, Sanimet, Impride, Royal Clubinvest, Gheorghiu Anca, Postolache Marius, Ciocârlan Cristian.

Acestea sunt rezultatele obţinute de clubul nostru la primul Campionat Mondial de copii şi juniori intercluburi, la care au participat 425 sportivi din 12 ţări. Consider că fost o experienţă interesantă, cu un amestec de sentimente (furie, bucurie, frustrare, satisfacţie…) atât pentru mine cât şi pentru sportivi.

Rezultatele sunt deosebite, 4 titluri de vicecampion mondial. Am fost foarte aproape de un titlu mondial, dar presiunea competiţiei şi-a spus cuvantul. Cele două campionate nationale care s-au desfăşurat în luna martie mi-au dat indicii în legătură cu slăbiciunile din lotul nostru, iar multe dintre ele le-am remediat, dovadă că sportivii care au participat la cele două competiţii naţionale au obţinut mai puţine medalii decât la mondialul din Padova”, ne-a declarat instructorul Marius Maxim.

Persoanele care doresc să suţină activitatea clubului Kim Long Dao Fălticeni o pot face redirecţionând 3,5% din impozitual anual datorat (formularul 230).

https://formular230.ro/asc-kim-long-dao

GALERIE FOTO – KIM LONG DAO FĂLTICENI LA CAMPIONATUL MONDIAL

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: