Home ACTUALITATE Polițiștii suceveni au aplicat aproape 600 de sancţiuni contravenţionale la sfârşitul săptămânii

Polițiștii suceveni au aplicat aproape 600 de sancţiuni contravenţionale la sfârşitul săptămânii

by A.S.
0 comment

În perioada 29 aprilie – 1 mai 2022, aproximativ 200 de polițiști suceveni au acţionat în sistem integrat, împreună cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru prevenirea și combaterea oricărui tip de faptă antisocială. 

Poliţiştii au intervenit la 223 de evenimente, dintre care 170 sesizate prin 112.

În cele trei zile, au fost constatate 95 de infracţiuni, dintre 36 care contra persoanei, 32 contra patrimoniului, 10 la regimul siguranței rutiere şi 17 de altă natură. 

În urma activităților de investigații, au fost prinse în flagrant delict 6 persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni. Faţă de o persoană au fost dispuse măsuri preventive.

Totodată, au fost depistate 3 persoane urmărite, toate la nivel național.

Pentru asigurarea ordinii și siguranței publice, polițiștii au aplicat 594 de  sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 310.850 de lei.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere și fluidizarea traficului, peste 139 de polițiști rutieri au fost prezenți, zilnic și au acționat cu aparatele radar, aparatele etilotest şi drug- test. Au fost reținute în vederea suspendării 88 de permise de conducere și 10 de certificate de înmatriculare.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705