Home Local Manifestări dedicate Zilei Copilului la Fălticeni

Manifestări dedicate Zilei Copilului la Fălticeni

by A.S.
0 comment

Primăria Municipiului Fălticeni va organiza miercuri, 1 iunie 2022, cu prilejul Zilei Copilului, o serie de manifestări cultural – artistice și recreative.

În colaborare cu Grupul Local de Tineret Aripi în Europa, între orele 10.00 – 14.00, vor fi organizate diverse jocuri pentru cei mici, pe platoul din fața Primăriei.

În același interval, copiii pot vizita expozițiile pregătite de Biblioteca Municipală ”Eugen Lovinescu” (”Tolba cu povești”, ”Vis de copil”, ”Micii artizani”) și Muzeul Apelor ”Mihai Băcescu” (Expoziție de grafică cu lucrări din arhiva muzeului).

Administrația locală a pregătit pachete cu dulciuri pentru toți copiii care vor participa activitățile din cadrul orelor de joacă!

După-amiază, începând cu ora 15.00, distracția se va muta la pontonul din cadrul Bazei de agrement Nada Florilor. Centrul Cultural Gr. V. Birlic va organiza a VI-a ediție a Concursului ”Ai și tu talent!”, urmat de o discotecă în aer liber.

Important de știut, în eventualitatea în care vremea va fi nefavorabilă (doar dacă va ploua), orele de joacă se vor muta în sala de sport a Colegiului Tehnic ”Mihai Băcescu”,¸iar programul artistic de după-amiază va fi mutat la Centrul Cutural Gr. V. Birlic.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705