Home Sport Secția de box Șomuz Fălticeni participă cu 3 pugiliști la Cupa României pentru Juniori

Secția de box Șomuz Fălticeni participă cu 3 pugiliști la Cupa României pentru Juniori

by A.S.
0 comment

Federeația Română de Box și Clubul Sportiv Municipal Brăila organizează, în perioada 1-5 iunie 2022, o nouă ediție a Cupei României la Box, competiție rezervată juniorilor.

Evenimentul pugilistic se va desfășura în Sala Sporturilor din Brăila, începând din această după-amiază, cu o participare numeroasă de la cluburile din țară.

Tragerea la sorți și vizita medicală au avut loc în cursul zilei de marți, 31 mai.

În ring vor urca și 3 tineri pugiliști legitimați la ACS Șomuz Fălticeni, sportivi pregătiți de antrenorul emerit Vasile Nistor și instructorul Cristinel Onofrei.

La categoria 46 kilograme (cu 12 pugiliști în concurs), Sergiu Străjeriu îl va întâlni în meciul de debut pe Szacs Bence Laszlo (Miercurea Ciuc).

La categoria 50 kilograme (cu 8 pugiliști în concurs), Liviu Gabriel Ciobanu va încrucișa mănușile cu Alexandru Cocoranu (Târgu Jiu).

La categoria 63 kilograme (cu 18 pugiliști în concurs), Dinu Claudio Dario va boxa cu Marin Florin (Mogoșoaia).

Primul care va boxa la această ediţie a Cupei României pentru Juniori este Liviu Gabriel Ciobanu, care va urca în ring în această după-amiază. Ceilalţi doi sportivi au meciurile programate joi, 2 iunie.

În competiția de la Brăila va boxa și Eduard Petrică Mușet, pugilistul din comuna Baia, legitimat acum la CSM Brăila. Sportivul descoperit de fălticeneanul Gheorghe Butnaru va boxa la categoria 70 de kilograme, fiind cotat ca al doilea favorit.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705