Home ACTUALITATERegional Urmărire în trafic în comuna Mălini. Un şofer nu a oprit la semnalul poliţiştilor apoi a intrat în coliziune cu un arbore

Urmărire în trafic în comuna Mălini. Un şofer nu a oprit la semnalul poliţiştilor apoi a intrat în coliziune cu un arbore

by A.S.
0 comment

În noaptea de mercuri spre joi, 2 iunie 2022, orele 00.05, polițiștii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Mălini, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe raza de competenţă, respectiv pe DJ209A, în sat Pâraie, comuna Mălini, au efectuat semnalul de oprire unui autoturism ce se deplasa de la Pâraie spre Mălini.

Întrucât conducătorul autoturismulului nu a oprit la semnalul de oprire, poliţiștii au plecat în urmărirea acestuia, ocazie cu care la o intersecţie au identificat vehiculul ieşit în afara părţii carosabile, intrat în coliziune cu un arbore de pe marginea DJ209A, conducătorul auto fiind identificat singur în vehicul.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.57 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Fălticeni în vederea recoltării de probe de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracțiunii  de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705