Home ACTUALITATERegional Bărbat din Preutești urmărit în trafic și încătușat de polițiști după ce s-a urcat la volan în stare avansată de ebrietate

Bărbat din Preutești urmărit în trafic și încătușat de polițiști după ce s-a urcat la volan în stare avansată de ebrietate

by A.S.
0 comment

În noaptea de sâmbătă spre duminică, 12 iunie, ora 02.35, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală 12 Preutești, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare au observat că din parcarea unui club din localitate, a ieșit un autoturism fără a se asigura și a intrat în coliziune ușoară cu un alt autoturism, conducătorul continuându-și deplasarea în viteză pe DJ 208, către satul Basarabi.

Polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului, fiind folosite semnalele acustice și luminoase din dotarea autospecialei, pe o distanță de aproximativ 2 kilometri. Conducătorul auto circula haotic atât pe contrasens cât și pe banda de mers în direcția orașului Dolhasca, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

Pe raza satului Basarabi, la interseția cu Drumul Comunal sat Basarabi, în zona căii ferate, s-a reușit oprirea în trafic a autoturismului. Conducătorul auto a fost extras cu forța din mașină și încătușat.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, s-a constatat bărbatul are vârsta de 36 ani și este din comuna Preutești. Întrucât se afla în stare vădită de ebrietate, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1.01 mg/L alcool pur în aerul expirat.

Bărbatului i-a fost întocmit dosar penal privind infracțiunea „conducere sub influența alcoolului”.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705