Home ACTUALITATERegional 12 dosare penale și aproape 100 de permise de conducere reținute de polițiștii suceveni

12 dosare penale și aproape 100 de permise de conducere reținute de polițiștii suceveni

by A.S.
0 comment

În perioada 17 – 18 iunie 2022, în cadrul acțiunilor pentru identificarea șoferilor care conduc sub influența substanțelor interzise sau a alcoolului, polițiști suceveni au întocmit 12 dosare penale la regimul rutier și au reținut circa 100 de permise de conducere.

Totodată, polițiștii de prevenire, împreună cu lucrători de jandarmi și specialiști ai Agenției Naționale Antidrog – Centrul Regional Suceava au fost prezenți în data de 18iunie 2022 la evenimentele sociale organizate pe raza județului Suceava – inclusiv la Raliul Bucovinei, fiind desfășurate activități în vederea responsabilizării și conștientizării șoferilor cu privire la consecințele consumului de alcool și droguri.

Au fost distribuite broșuri cu informații și ghiduri preventive, s-au purtat discuții cu cetățenii și au fost prezentate situații reale din ultima perioadă care au avut un deznodământ tragic.

​Polițiștii au atras atenția asupra pericolelor generate de consumul de alcool și droguri la volan. Reflexele sunt mult încetinite, iar riscul unui accident rutier este sporit, astfel de comportamente iresponsabile punând în pericol viața tuturor participanților la trafic.

Ulterior, în partea a doua a zilei, polițiștii rutieri au continuat acțiunile operative de identificare în trafic a șoferilor care conduc autoturisme sub influența băutirilor alcoolice sau a altor substanțe.Din păcate, au fost identificați din nou șoferi care au dat dovadă de iresponsabilitate. În toate situațiile, în funcție de concentrația alcoolică, au fost întocmite dosare penale sau au fost aplicate sancțiuni contravenționale și au fost suspendate permise de conducere fără drept de circulație.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705