Home Sport Fălticeneanca Aissia Prisecariu va concura pentru România în trei probe ale Campionatului European de Înot pentru Juniori

Fălticeneanca Aissia Prisecariu va concura pentru România în trei probe ale Campionatului European de Înot pentru Juniori

by A.S.
0 comment

România va găzdui, în săptămâna care urmează, Campionatul European de Înot pentru Juniori, prima competiție de acest nivel găzduită de țara noastră!

Competiția celor mai tineri talentați înotători din Europa va avea loc în cadrul Complexului Sportiv de Natație din Otopeni, în perioada 5-10 iulie 2022.  

Aproximativ 600 de sportivi, din 42 de țări, vor fi prezenți în România la această competiție.

Campionatul European de Înot va fi urmărit cu multă emoție și la Fălticeni! Lotul României, format din 26 de sportivi (12 la feminin și 14 la masculin), o are în componență și pe fălticeneanca Aissia Claudia Prisecariu, din echipa ACS „Nada Florilor”.

În vârstă de 14 ani, Aissia Prisecariu este una dintre cele mai medaliate înotătoare în competițiile naționale din ultimii doi ani, atât la juniori cât și la tineret și seniori. Sportiva are în palmares și câteva recorduri naționale. Performanțele i-au adus puncte importante în statistica Federației Internaționale de Înot (FINA).

La Campionatul European, Aissia Prisecariu va concura în trei probe: 50 metri spate, 100 metri spate și 200 metri spate.

Premergător desfășurării Campionatului European, Aissia Prisecariu a participat în această săptămână la cantonamentul de pregătire al lotului național, fiind însoțită de antrenorii Pinticanu Andrei și Lăcătuș Luis.

Seriile de la Campionatul European vor putea fi urmărite live pe siteul Federației Române de Natație și Pentatlon Modern www.frnpm.ro, în fiecare dimineață, de la ora 10:00.

TVR 1 va transmite LIVE semifinalele, finalele și festivitățile de premiere, în toate cele șase zile de concurs, începând cu ora 17:00.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705