Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

Prima zi a Campionatului European de Înot pentru Juniori din România i-a adus fălticenencei Aissia Prisecariu prezența în semifinalele probei de 50 de metri spate, după cum vă informa dimineață.

Aissia Prisecariu s-a calificat în semifinalele probei 50 metri spate a Campionatului European de Înot. Record naţional la categoria de vârstă 14 -15 ani (falticenionline.ro)

Parcursul său s-a încheiat însă în această etapă pentru că, în această după-amiază, Aissia s-a clasat pe locul 7 în prima serie a semifinalei și pe locul 15 la general.

Calificarea în semifinale reprezintă o performanță foarte importantă la debutul în competițiile internaționale, pentru cea mai tânără înotătoare din această probă, în compania unor sportive cu 2 – 3 ani mai mari ca vârstă.

Aissia rămâne cu o experiență care cu siguranță nu va fi uitată și cu două recorduri naționale la categoriile de vârstă 14 și 15 ani.

Aissia va reveni în concurs joi, 7 iulie, în proba de 200 metri spate. Ea va mai concura și la 100 metri spate. Așadar încă două ocazii pentru sportiva din Fălticeni de ași îndeplini dorința de a accede într-o finală la prima participare într-o competiție continentală.

Imnul României a răsunat întâia oară astăzi pentru sportivii români. Ștafeta României de 4×100 m liber masculin formată din David Popovici, Vlad Stancu, Ștefan Cozma, Patrick-Sebastian Dinu și Alexandru Constantinescu a cucerit medalia de aur după o luptă incredibilă cu echipajele din Marea Britanie și Italia.

About Author

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura