Home Sport Parcursul Aissiei Prisecariu s-a oprit în semifinalele probei de 50 de metri spate

Parcursul Aissiei Prisecariu s-a oprit în semifinalele probei de 50 de metri spate

by A.S.
0 comment

Prima zi a Campionatului European de Înot pentru Juniori din România i-a adus fălticenencei Aissia Prisecariu prezența în semifinalele probei de 50 de metri spate, după cum vă informa dimineață.

Aissia Prisecariu s-a calificat în semifinalele probei 50 metri spate a Campionatului European de Înot. Record naţional la categoria de vârstă 14 -15 ani (falticenionline.ro)

Parcursul său s-a încheiat însă în această etapă pentru că, în această după-amiază, Aissia s-a clasat pe locul 7 în prima serie a semifinalei și pe locul 15 la general.

Calificarea în semifinale reprezintă o performanță foarte importantă la debutul în competițiile internaționale, pentru cea mai tânără înotătoare din această probă, în compania unor sportive cu 2 – 3 ani mai mari ca vârstă.

Aissia rămâne cu o experiență care cu siguranță nu va fi uitată și cu două recorduri naționale la categoriile de vârstă 14 și 15 ani.

Aissia va reveni în concurs joi, 7 iulie, în proba de 200 metri spate. Ea va mai concura și la 100 metri spate. Așadar încă două ocazii pentru sportiva din Fălticeni de ași îndeplini dorința de a accede într-o finală la prima participare într-o competiție continentală.

Imnul României a răsunat întâia oară astăzi pentru sportivii români. Ștafeta României de 4×100 m liber masculin formată din David Popovici, Vlad Stancu, Ștefan Cozma, Patrick-Sebastian Dinu și Alexandru Constantinescu a cucerit medalia de aur după o luptă incredibilă cu echipajele din Marea Britanie și Italia.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705