Centenar Eugen Dimitriu. Duminică, 1 octombrie 2023, ora 12.00, la Galeria Oamenilor de Seamă din Fălticeni.

Vacanța de vară s-a încheiat pentru jucătorii echipei Șomuz Fălticeni!

Luni, 11 iulie 2022, a avut loc reunirea lotului, la Stadionul “Constantin Jamaischi”. La primul antrenament, condus de antrenorul Iulian Ionesi și secundul Adrian Avrămia, au fost prezenți peste 20 de jucători.

Majoritatea jucătorilor care au încheiat precedentul sezon, au ales să continue colaborarea cu echipa din Fălticeni. Acestora li s-a alăturat Robert Martin, fostul atacant și căpitan al Forestei Suceava. Robert a mai evoluat pentru Șomuz în perioada junioratului, la nivelul Ligii a IV-a.

Fălticeneanul Silviu Iederan se pregătește pentru a ajuta echipa. El a apărat poarta Șomuzului Preutești, însă are în plamares și jocuri în Liga a 3-a, la fosta Juventus Fălticeni.

GALERIE FOTO – REUNIREA LOTULUI ȘOMUZ FĂLTICENI

De asemenea, echipa are în pregătire mai mulți tineri jucători din județ, Șomuz având o colaborare foarte bună cu LPS Suceava și alte cluburi sucevene.

Antrenorul Iulian Ionesi ne-a informat că se dorește aducerea în lot a unui mijlocaș de valoare, în acest sens fiind în derulare discuții cu 2 – 3 jucători.

Echipa se va pregăti doar la Fălticeni. Vor fi antrenamente zilnice, iar în perioada 20-30 iulie lotul va rămâne în cantonament.

În privința obiectivelor, Șomuz dorește o clasare în primele patru echipe, campionatul fiind în prim-plan, dar se va urmări și un parcurs bun și în Cupa României.

Mai multe detalii despre reunirea lotului aflați din interviul acordat de antrenorul Iulian Ionesi.

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: