Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

La Varese, în Italia, sunt în plină desfășurare Campionatele Mondiale de Canotaj pentru juniori și tineret.

Din loturile României fac parte 12 canotori suceveni, majoritatea legitimați la CSS Nicu Gane Fălticeni și CSM Suceava.

La tineret (Under 23), Ilie Lucian Aparaschivei, recent transferat de la „Nicu Gane” la clubul Steaua, s-a clasat pe locul 2 în Finala C, cu barca de 4 vâsle, alături de colegii săi: Constantin Emnauele Sterea, Cristian-Vasile Nicoară și Costi-Daniel Neagoe.

De asemenea, un rezultat important a fost realizat, miercuri, de Florin Artenie Fântânaru, transferat recent la Dinamo, de la CSM Suceava. Acesta s-a calificat de pe primul loc în Finala A a probei de patru rame masculin, alături de colegii: Andrei-Petrișor Axintoi, Alexandru-Laurențiu Danciu, și Alexandru Gherasim.

Cei mai mulți suceveni au concurat în competiția juniorilor Under 19: Shara Gușă și Sebastian Tască (CSS Nicu Gane); Narcisa-Florentina Negură, Ștefan Bogdan Moales, Marian Gabriel Guia, Antonel Avacaritei, Petru Andrei Ciornei, Denisa Cristina Ailincăi, Cosmin Iulian Pleșescu, Andreea Todorica (CSM Suceava).

Barca de 8+1 feminin (JW8+), compusă din Ioana Ruxandra Pascovici, Eugenia Daniela Robitu, Narcisa-Florentina Negura, Andreea Petras, Andreea Bianca Marin, Georgiana Blanariu, Beatrice Piseru, Andra Elena Filote și Irina Lucia Andreea Despa, a încheiat cursa de calificare pe locul 2 și va concura la recalificări.

În proba de 8+1 masculin (JM8+), Marius-Ionel Bodnar, Ștefan Bogdan Moales, Constantin Filip, Marian Gabriel Guia, Constantin Filocea, Sergiu Anfimov, Antonel Avacaritei, Petru Andrei Ciornei și Alexandru Nedelcu au încheiat cursa de azi pe locul 4 și intră la recalificări.

La dublu vâsle feminin (JW2x) – Shara-Ștefania Gusa și Bianca Camelia Ifteni au încheiat pe locul 2 cursa de recalificare și vor concura în Semifinala A/B.

În cursa de calificare, sportivele din barca de dublu rame feminin (JW2-), Felicia Maria Mihai și Denisa Cristina Ailincăi au terminat pe locul 4 și vor concura în recalificări.

În proba de patru plus unu rame feminin (JW4+), Narcisa-Florentina Negura, Andreea Petras, Beatrice Piseru, Georgiana Blanariu și Irina Lucia Andreea Despa au încheiat cursa pe locul 2 și vor concura în Finala A.

Echipajul de patru rame masculin (JM4-), compus din Cosmin Iulian Pleșescu, Eduard Angel Moldovan, Nicolae Răzvan Stoian și Marian Ștefan Dunca, a încheiat cursa pe locul 2 și va concura în Semifinala A/B.

Sportivele Andreea Todorica, Iulia Valentina Nedelcu, Delia Mirabela Gradinaciuc și Ana-Maria Matran compun barca de patru vâsle feminin (JW4x). S-au clasat azi pe locul 1 și s-au calificat în Semifinala A/B.

Echipajul de dublu vâsle masculin (JM2x), compus din Ovidiu Cristian Badea și Sebastian Tașcă, a încheiat pe locul 3 cursa de calificare și va concura în sferturile de finală.

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: