Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

Greu de spus ce a fost în mintea unui bărbat din Rădășeni, care la sfârșitul săptămânii s-a ales cu un dosar penal în care este cercetat pentru comiterea unor infracțiuni deosebit de grave la regimul rutier.

În seara zilei de duminică, 7 august 2022, ora 18:29, lucrătorii de poliție din cadrul S.P.R. 7 Mălini, au fost sesizați prin numărul de urgență 112 cu privire la producerea unui accident rutier. De asemenea, polițiștii au fost informați că șoferul implicat în evenimentul rutier este băut.  

În urma cercetărilor s-a stabilit că, în jurul orelor 18:00, un bărbat din localitatea Rădășeni s-a deplasat la domiciliul unui prieten din aceeași localitate și în lipsa proprietarului și fără acordul acestuia, s-a urcat la volanul vehiculului, conducându-l pe raza comunei Rădășeni.

La un moment dat, în timp ce conducea vehiculul pe str. Ștrand din  Rădășeni, bărbatul a pierdut controlul asupra direcției de mers, a ieșit în afara carosabilului și intrat în coliziune cu gardul unei locuințe.

Șoferul a fost identificat la fața locului, iar cu ocazia verificării acestuia în bazele de date s-a constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că acesta avea o alcoolemie de 0.69 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Fălticeni în vederea recoltării de probe de sânge.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului” și „furtul în scop de folosință”, care va fi soluționat procedural de către lucrătorii Postului de Poliție Rădășeni.

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: