Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

Debut cu victorie pentru fălticeneanul Iulian Buletică la Campionatul European de Box pentru cadeți din Turcia.

În programul de seară al primei zile de concurs a băieților (15 august), Iulian Buletică a urcat în ring la categoria 52 kilograme, pentru a boxa împotriva lui Flori Tarani, un pugilist din Kosovo.

Sportivul nostru, susținut în colțul roșu de Titi Tudor, antrenorul lotului național, a câștigat meciul prin decizie unanimă (5-0), fiind superior adversarului său în toate cele 3 runde. În runda a doua, sportivul din Kosovo a fost numărat o dată apoi a avut nevoie și de ajutor medical.

Succesul din această seară i-a adus lui Iulian Buletică calificarea în sferturile de finală ale categoriei, fază a competiției în care ăl va întâlni pe italianul Salvatore Lo Piccolo, învingător cu 5-0 în fața lotonului Nords Koblencs.

A boxat bine, parcă am stat eu la colt! A ascultat și ce i-am spus prin mesaj, înainte de meci. Fortza Șomuz Fălticeni!“, ne-a transmis după meci antrenorul emerit Vasile Nistor, coordonatorul secției de box Șomuz Fălticeni.

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: