Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

Prefectul Alexandru Modovan a anunţat că a aprobat ca Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Suceava să desfășoare activități de lucrul cu publicul şi sâmbătă, 20 august 2022.

Prelungirea programului privește atât activitatea de examinare a candidaților la proba practică, cât și soluționarea cererilor pe linie de înmatriculare și evidență vehicule rutiere.

Din cauza unei erori de configurare a platformei de programare on-line, în ziua de luni, 15 august 2022, zi nelucrătoare, au fost programate 187 operațiuni de înmatriculare, 73 operațiuni de autorizare provizorie și 3 operațiuni de radiere. Toate aceste solicitări vor fi soluționate în data de 20 august 2022.

Candidații programați în data de 20 august a.c. în vederea susținerii probei practice vor fi anunțați prin intermediul reprezentanților școlilor de șoferi.

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: