Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: Vineri, 29 septembrie 2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecțiuni pe str. Pleșești Gane.

Start de sezon competiţional pentru Şomuz Fălticeni!

Miercuri, 17 august 2022, de la ora 17.30, pe Stadionul “Constantin Jamaischi” este programată partida de fotbal Şomuz Fălticeni – Ceahlăul Piatra Neamţ, în cadrul primului tur al Cupei României.

Partida se dispută într-o singură manşă, ceea ce înseamnă că în caz de egalitate după timpul regulamentar, vor urma două reprize de prelungiri a câte 15 minute, şi eventual lovituri de departajare.

Meciul de astăzi va fi condus de o brigadă de arbitri formată din: Baciu Andrei (Botoşani) – la centru, ajutat de asistenţii Vişan Florian Alexandru (Galaţi) şi Popovici Valentin (Botoşani). Observator de joc va fi Scânteie Daniel (Bacău).

Astăzi întâlnim o echipă importantă a campionatului, cu un lot echilibrat și valoros. Antrenorul nu mai are nevoie de nicio prezentare, Florentin Petre insuflând seriozitate și dorința de performanță acolo unde merge. Cu toate acestea, noi suntem încrezători că vom obține calificarea. Echipa s-a pregatit bine și suntem curioși să vedem la ce nivel suntem în perspectiva campionatului”, ne-a declarat antrenorul Iulian Ionesi.

Meciul din această după-amiază va fi transmis pe platforma tv a Federaţiei Române de Fotbal (frf.tv), fiind necesară crearea unui cont gratui de utilizator.

Cu excepţia lui Robert Martin, aflat încă în perioada de recuperare, întreg lotul Şomuzului este apt de joc.

În ceea ce priveşte noul sezon al Ligii a 3-a, care va debuta pe data de 27 august, Federaţia Română de Fotbal urmează să stabilească, în a doua parte a săptămânii, componenţa celor 10 serii şi programul meciurilor.

“Pentru perioada următoare ne propunem să luăm fiecare meci în parte, pentru a scoate maxim pas cu pas. Echipa este la un potențial foarte bun în acest moment și am încredere la momentu pauzei de iarnă vom fi acolo unde ne dorim.

Vor fi foarte multe meciuri în sezonul de toamnă, 15 în campionat plus Cupa României. De aici rezultă că în mare parte se va hotărî până în iarnă cine merge în play-off și cine nu. Avem un lot mult mai echilibrat față de sezonul trecut şi vom avea nevoie de fiecare jucător în parte pentru a ne îndeplini obiectivele”, a ţinut să precizeze antrenorul Iulian Ionesi..

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: