Home ACTUALITATERegional Alertă 112: Căruţă acroşată de un autoturism pe DN2E în zona localităţii Rădăşeni. Patru persoane transportate la spital

Alertă 112: Căruţă acroşată de un autoturism pe DN2E în zona localităţii Rădăşeni. Patru persoane transportate la spital

by A.S.
0 comment

În această dimineaţă, în jurul orei 08.00, s-a produs un grav accident rutier pe DN2E, drumul Fălticeni – Gura Humorului.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, accidentul a avut loc în apropierea localității Rădășeni.

Un atelaj hipo (o căruţă) a fost acroșat de un autoturism.

Inpectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Bucovina” Suceava ne-a informat că în urma accidentului a rezultând rănirea a patru persoane din atelaj, doi adulţi şi doi copii.

Toate cele 4 persoane au fost transportate la spital în stare de conștiență.

În autoturism se afla doar conducătorul, acesta nu a necesitat îngrijiri medicale.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri, aproximativ 30 de minute, pentru a permite efectuarea cercetării la fața locului.

Au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Fălticeni cu modulul SMURD (autospecială pentru descarcerare și ambulanța SMURD B2) cu sprijinul unui echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705