Centenar Eugen Dimitriu. Duminică, 1 octombrie 2023, ora 12.00, la Galeria Oamenilor de Seamă din Fălticeni.

Zi de fotbal la Fălticeni!

În această după-amiază, începând cu ora 17.30, Stadionul “Constantin Jamaischi” va fi gazada meciului de fotbal dintre Şomuz Fălticeni şi Foresta Suceava, din Turul 2 al Cupei României.

Întâlnirea de la Fălticeni este primul derbi judeţean al noului sezon competiţional. Este un duel interesant şi la nivelul antrenorilor, pentru că Iulian Ionesi şi Dorin Goian au colaborat la Rădăuţi.

Ambele echipe vin după victorii în startul Ligii a 3-a şi îşi doresc să confirme forma de moment cu o nouă victorie.

Ne dorim să mergem mai departe în Cupa României. Aşadar, confruntarea cu Foresta Suceava va fi un   derbi local aşteptat cu mult interes atât la Fălticeni cât şi la Suceava. Cu siguranţă va veni multă lume la meci să ne susţină şi sperăm să le oferim suporterilor satisfacţia unei calificări în următorul tur al competiţiei”, ne-a declarat antrenorul Iulian Ionesi.

Echipelor calificate din Turul 1 li se alătură în această fază restul de echipe din sezonul precedent al Ligii a 3-a, neintrate în competiție până acum, plus o echipă din Liga 2 sezonul 2021/22.

Meciul se dispută într-o singură manşă. În caz de egalitate, după 90 de minute, se vor disputa două reprize suplimentare de prelungiri a câte 15 minute. Dacă egalitatea se păstrează, se va recurge la lovituri de departajare.

Partida de la Fălticeni va fi condusă de o brigadă de arbitri din Iaşi şi Botoşani: Diaconu Lucian (Iaşi) – la centru, ajutat de tuşierii Noroc Mihaiţă Adrian şi Grigoriu Nicoleta (ambii din Botoşani). Observator delegat la acest joc este băcăuanul Vasile Vamanu.

Şomuz şi Foresta s-au mai întâlnit în Cupa României şi sezonul trecut, tot la Fălticeni, iar Şomuz a mers mai departe.

Fălticeni Online va transmite live confruntarea de pe Stadionul “Constantin Jamaischi” pe propriul canal de Youtube, de la ora 17.30.

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: