Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

România a câștigat 8 medalii după primele două zile de concurs, la Balcaniada din Bosnia și Herzegovina (Vișegrad), care are loc în intervalul 9-11 septembrie 2022.

Participă peste 300 de sportivi din 8 țări. România concurează alături de Bulgaria, Croația, Bosnia și Herzegovina, Grecia, Macedonia de Nord, Serbia și Turcia.

Juniorii români au câștigat 5 medalii de aur, 2 de argint și una de bronz.

Între sportivii medaliați se numără și fălticeneanca Gușă Shara Ștefania, eleva antrenorului Vasile Avrămia la secția de canotaj CSS Nicu Gane Fălticeni.

Ea este de astăzi campioană balcanică în proba feminină de dublu vâsle.

De la “Nicu Gane” mai sunt prezenți la această competiție, Cantoriu Iuliana Irina și Osoianu Sebastian Vasile.

Medalie de aur: patru rame feminin, echipajul format din Juliana Isabela Boldea, Andreea Nicoleta Dinu, Narcisa Florentina Negură si Amalia Valentina Azoitei.

Medalie de aur: pentru Gabriela Tivodariu în proba de simplu vâsle.

Medalie de aur: pentru Shara Gușă și Bianca Camelia Ifteni din echipajul feminin de dublu vâsle.

Medalie de aur: pentru echipajul masculin de dublu rame vâsle compus din Andrei Alexandru Alexa și Mateuș Simion Cozminciuc.

Medalie de argint: pentru băieții din echipajul de dublu rame, compus din Cosmin Iulian Pleșescu și Eduard Angel Moldovan.

Medalie de argint: pentru băietii din echipajul de dublu vâsle format din Antonel Avăcăriței și Sergiu Anfimov.

Medalie de bronz: în proba masculină de patru rame prin echipajul format din Andrei Vlad Robert Vatamaniuc, Nicolae Răzvan Stoian, Ștefan Bogdan Moaleș și Marian Ștefan Duncă.

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: