Centenar Eugen Dimitriu. Duminică, 1 octombrie 2023, ora 12.00, la Galeria Oamenilor de Seamă din Fălticeni.

După două jocuri consecutive disputate în deplasare, Șomuz Fălticeni are programat primul joc pe teren propriu în actuala ediție de campionat.

Sâmbătă, 10 septembrie 2022, de la ora 17.00, Șomuz primește vizita echipei CSM Bacău.

Retrogradați la sfârșitul sezonului precedent, băcăuanii au fost invitați de FRF să revină în competiție, iar după primele două etape CSM-ul a adunat 4 puncte (egal pe terenul campioanei Dante și victorie la limită cu Darabaniul). Cu un antrenor experimentat, Cristi Popovici, și mulți jucători aduși în scurt timp în lot pe finalul pregătirii, echipa din Bacău va fi un adversar dificil pentru colegele din Seria I.

Staff-ul Șomuzului a pregătit cu multă atenție meciul din această după-amiază, care se anunță destul de dificil, cu dorința de a obține victoria.

În funcție de evoluția jocului, la Șomuz ar putea debuta atacantul Robert Martin, care în această săptămână s-a antrenat intens cu echipa. El revine după o accidentare gravă, care a necesitat o lungă perioadă de refacere.

Partida va fi condusă de arbitrul ieșean Cosmin Roman, ajutat de asistent 1 – Nicoleta Grigoriu (Botoșani) și asistent 2 – Ana Pușcașu (Iași).

Observator pentru arbitri este Crețu Radu (Botoșani), iar delegat joc Laiu Gheorghe din Buzău.

Fălticeni Online va transmite Live, pe canalul de Youtube – Fălticeni Online, partida de pe Stadionul “Constantin Jamaischi”, de la ora 17.00.

Programul etapei a 3-a:

09.09.2022FK Csíkszereda 2 0-0Bucovina Rădăuţi
10.09.2022Rapid BrodocŞtiinţa Miroslava
10.09.2022Dante BotoşaniForesta Suceava
10.09.2022Viitorul DarabaniCeahlăul P. Neamţ
10.09.2022Şomuz FălticeniCSM Bacău

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: