Home Sport Alte medalii obținute de canotorii din Fălticeni la Balcaniadă. Shara Gușă și Iuliana Cantoriu sunt campioane balcanice iar Sebastian Osoianu a câștigat bronzul

Alte medalii obținute de canotorii din Fălticeni la Balcaniadă. Shara Gușă și Iuliana Cantoriu sunt campioane balcanice iar Sebastian Osoianu a câștigat bronzul

by A.S.
0 comment

Lotul de canotaj al României a obținut 9 medalii de aur (cele mai multe dintre toate țările participante) la Balcaniada de juniori, ce s-a desfășurat în Bosnia și Herzegovina, la Višegrad.

În palmaresul canotorilor români au mai ajuns alte 3 medalii de argint și 3 medalii de bronz.

România încheie competiția pe locul al doilea, cu 72 de puncte, fiind depășită doar de Turcia, care a cumulat 74 de puncte.

La reușitele lotului național au contribuit din plin și cei trei canotori de la CSS Nicu Gane Fălticeni, pregătiți de profesorul antrenor Vasile Avrămia.

După aurul obținut ieri la dublu vâsle, fălticeneanca Shara Gușă a câștigat titlul balcanic (medalie de aur) și cu echipajul de 4 vâsle, alături de colega sa de la Fălticeni, Iuliana Irina Cantoriu, Gabriela Tivodariu și Bianca Camelia Ifteni.

De asemenea, pe lângă performanța celor două fete, cu o medalie se întoarce acasă și Sebastian Vasile Osoianu (din Probota), care a câștigat medalia de bronz cu echipajul de patru vâsle din care au mai făcut parte: Darius Mihai Racoviță, Fabrizio Alexandru Scripcariu și Darius Florin Simion.

Alți șase canotori din zona Fălticeni, pregătiți de antrenorul Ioan Despa la CSM Suceava, au contribuit la obținerea medaliilor României: Andreea Todirică (din Baia) – două medalii de aur, Narcisa Negură (din Horodnicei) – o medalie de aur, Antonel Avăcăriței (din Râșca) – două medalii de argint, Bogdan Moaleș (din Râșca) – două medalii de argint și un a de bronz, Cosmin Pleșescu (din Preutești) – două medalii de argint, Darius Racoviță (din Valea Bourei) – medalie de bronz.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705