Centenar Eugen Dimitriu. Duminică, 1 octombrie 2023, ora 12.00, la Galeria Oamenilor de Seamă din Fălticeni.

Inspectoratul de Poliție al Județului Suceava va continua să acționeze cu efective sporite pentru identificarea conducătorilor auto care pun în pericol siguranța rutieră, se arată într-un comunicat de presă.

Atenție așadar la consumul de alcool și substanțe interzise la volan!

Astfel de situații au fost depistate și la sfârșitul săptămânii recent încheiate. Unul dintre conducătorii auto care s-a urcat la volan după ce a consumat băuturi alcoolice este din Cornu Luncii, iar polițiștii i-au întocmit dosar penal.

În seara zilei de duminică, 23 octombrie, în jurul orei 17.50, polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier Gura Humorului, în timp ce acţionau în cadrul unei acţiuni pe linia depistării şi sancţionării conducătorilor auto care conduc autovehicule fiind sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanțelor interzise, pe raza localităţii Berchişeşti, pe str. Pricopie Jitaru au oprit pentru control autoturismul la volanul căruia a fost identificat un bărbat de 53 ani, din comuna Cornu Luncii.

Deoarece conducătorul auto emana miros de băuturi alcoolice, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind „conducere sub influența alcoolului.”

Foto arhivă – Imagine cu rol ilustrativ

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: