Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

Evoluții foarte bune ale pugiliștilor de la ACS Șomuz Fălticeni, la Campionatul Național de Box pentru Cadeți care se desfășoară la Craiova.

În cea de-a treia zi a competiției, sportivii pregătiți de antrenorul emerit Vasile Nistor și instructorul Cristinel Onofrei au obținut calificarea în semifinalele competiției, la categoriile 52 și 90 de kilograme, după evoluții foarte bune.

Atât Iulian Buletică, cât și Cristian Bereznicu, le-au fost net superiori adversarilor din ring, câștigând prin decizii înainte de limită, în repriza a 3-a.

Buletică l-a învins pe Florin Sașa Măiceanu (din Târgoviște) în limitele categoriei 52 kilograme, iar Cristian Bereznicu l-a eliminat pe Ion Vlăduț Cristian (din Medgidia), la categoria 90 kilograme.

Cei doi sportivi vor urca din nou în ring vineri, când sunt programate semifinalele. Gala începe la ora 14.00

Meciul lui Iulian Buletică cu Florin Nelu Ulmeanu, de la Dinamo București, este al 14-lea în programul zilei. În penultimul meci din program, Cristian Bereznicu îl va întâlni pe Popa Gabriel Alexandru, din Craiova.

Antrenorul Vasile Nistor ne-a declarat că este mulțumit de evoluțiile elevilor săi, mai ales după victoriile categorice obținute joi. El este încrezător că Buletică și Bereznicu pot obține o medalie mai importantă la Campionatul Național.

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: