Home Sport Iulian Buletică și Cristian Bereznicu s-au calificat în semifinalele Campionatului Național de Box pentru Cadeți

Iulian Buletică și Cristian Bereznicu s-au calificat în semifinalele Campionatului Național de Box pentru Cadeți

Fălticenenii au asigurate medaliile de bronz.

by A.S.
0 comment

Evoluții foarte bune ale pugiliștilor de la ACS Șomuz Fălticeni, la Campionatul Național de Box pentru Cadeți care se desfășoară la Craiova.

În cea de-a treia zi a competiției, sportivii pregătiți de antrenorul emerit Vasile Nistor și instructorul Cristinel Onofrei au obținut calificarea în semifinalele competiției, la categoriile 52 și 90 de kilograme, după evoluții foarte bune.

Atât Iulian Buletică, cât și Cristian Bereznicu, le-au fost net superiori adversarilor din ring, câștigând prin decizii înainte de limită, în repriza a 3-a.

Buletică l-a învins pe Florin Sașa Măiceanu (din Târgoviște) în limitele categoriei 52 kilograme, iar Cristian Bereznicu l-a eliminat pe Ion Vlăduț Cristian (din Medgidia), la categoria 90 kilograme.

Cei doi sportivi vor urca din nou în ring vineri, când sunt programate semifinalele. Gala începe la ora 14.00

Meciul lui Iulian Buletică cu Florin Nelu Ulmeanu, de la Dinamo București, este al 14-lea în programul zilei. În penultimul meci din program, Cristian Bereznicu îl va întâlni pe Popa Gabriel Alexandru, din Craiova.

Antrenorul Vasile Nistor ne-a declarat că este mulțumit de evoluțiile elevilor săi, mai ales după victoriile categorice obținute joi. El este încrezător că Buletică și Bereznicu pot obține o medalie mai importantă la Campionatul Național.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705