Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

La sfârşitul săptămânii recent încheiate a debutat noul sezon al Campionatului Naţional de Volei – Divizia Speranţe (Juniori III).

Secţia de volei a Clubului Sportiv Şcolar “Nicu Gane” Fălticeni participă în campionat cu două echipe, pregătite de profesorii Diana Floriştean.

La primul turneu, organizat la Bacău, a participat doar echipa pregătită de antrenorul Marius Stan, sportivii fiind la primul sezon în competiţie.

CSS Nicu Gane a debutat cu o victorie cu 3-0 în faţa echipei gazdă, apoi a pierdut cu 0-3 meciul cu LPS Suceava. În ultimul meci al turneului, fălticenenii au câştigat din nou cu 3-0 în faţa colegilor de la Piatra Neamţ.

După prima etapă CSS Nicu Gane este pe locul 2.

Din echipă fac parte următorii sportivi: Oanea Alexandru, Suditu David, Jitariu Andrei, Mateiciuc Alexandru, Lupu Bogdan, Mercore Rareş, Mercore Codrin, Murariu Eusebiu, Murariu Adi, Hortopeanu Rareş, Tudosă Constantin, Sasu Alexandru.

About Author

ByB.P.