Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

Seria conferințelor preoțești în Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților a continuat marţi, 1 noiembrie 2022, cu întâlnirea din Protopopiatul Fălticeni, la Mănăstirea Sihăstria Râşcăi.

Tema evenimentului a fost dată de specificul anului 2022 în Patriarhia Română, „Anul omagial al rugăciunii în viața Bisericii și a creștinului” și „Anul comemorativ al Sfinților isihaști Simeon Noul Teolog, Grigorie Palama și Paisie de la Neamț”.

Au participat toți clericii din cuprinsul Protopopiatului Fălticeni.

La ivirea zorilor s-a săvârșit Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie în biserica Mănăstirii Sihăstria Râșcăi cu hramul „Sfântul Ierarh Ioan de la Râșca și Secu” de către preoții Protopopiatului Fălticeni, sub protia Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Calinic, alături de Preasfințitul Părinte Damaschin Dorneanul, Episcop-Vicar, arhim. Paraschiv Dabija, vicar administrativ, și pr. Adrian Dulgheriu, protoiereu.

Detalii despre conferinţa preoţilor din protopopiatul Fălticeni puteţi afla din articolul publicat pe portalul Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor – arhiepiscopiasucevei.ro

About Author

ByB.P.