Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

Secţia de tenis de câmp de la Fălticeni se pregăteşte pentru trei turnee importante care vor avea loc în luna decembrie.

La aceste turnee, ale campionilor, vor participa copiii care au câştigat cel puţin un turneu în cursul anului competiţional. Astfel, ACS Nada Florilor va fi reprezentată de 25 de copii, la 6 nivele de joc.      

Până atunci, micii tenismeni din Fălticeni continuă să obţină rezultate la alte turnee organizate în ţară. Iată două dintre performanţele lunii octombrie:

Sâmbătă, 29 octombrie 2022, la Iaşi, Elena Tanasă de la ACS Nada Florilor Fălticeni s-a clasat pe primul loc al categoriei Under 10, la Turneul de tenis de câmp organizat de Clubul Virgilius şi Federaţia Română de Tenis.

De asemenea, în luna octombrie, Adelina Rădăşanu a participat la un turneu Tenis10 FRT organizat la Braşov. Fălticeneanca a terminat concursul pe primul loc şi a fost felicitată de Ion Ţiriac, cel mai cunoscut tenismen român, ne-a informat instructorul Marcel Dascălu.

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: