Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

Detașamentul de Pompieri Fălticeni a intervenit în seara zilei de miercuri, 9 noiembrie, după ora 19, pentru stingerea unui incendiu în municipiul Fălticeni.

Intervenția a avut loc într-un bloc de pe strada Nicolae Beldiceanu, în zona Pieței agroalimentare.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Bucovina” Suceava, la fața locului au ajuns două autospeciale de stingere cu sprijinul unui echipaj al Stației de Ambulanță Fălticeni (SAJ Suceava).

La sosirea echipajelor incendiul se manifesta în interiorul unui apartament dintr-un bloc de locuințe, pe o suprafață de aproximativ 40 de metri pătrați, cu posibilități de propagare la podul blocului.

Locatarii blocului s-au auto-evacuat. O singură persoană, o femeie, a suferit un atac de panică și a fost monitorizată de către echipajul medical.

În urma incendiului au mai fost afectate încă două apartamente. La primul, a fost afectat tavanul pe o suprafață de aproximativ 20 metri pătrați, iar la cel de-al doilea a fost afectată ușa de la intrare și tavanul din rigips.

Incendiul a izbucnit din cauza unor scăpări de gaze combustibile (de la o butelie).

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: