Home Sport Clubul Kim Long Dao Fălticeni s-a întors cu 6 medalii de la Campionatul Național de Qwan Ki Do. Ștefan Apopii este campion național în proba de tehnică individuală

Clubul Kim Long Dao Fălticeni s-a întors cu 6 medalii de la Campionatul Național de Qwan Ki Do. Ștefan Apopii este campion național în proba de tehnică individuală

by A.S.
0 comment

La sfârșitul săptămânii trecute, 26-27 noiembrie 2022, la Comănești a avut loc Campionatul Național de Qwan Ki Do – Co Vo Dao (arme tradiționale) pentru juniori și seniori, competiție organizată sub egida Federației Române de Arte Marțiale.

Au participat 238 de sportivi de la 26 de cluburi. Județul Suceava a avut în concurs sportivi de la 5 cluburi. Între cluburile participante s-a numărat și Kim Long Dao Fălticeni, cu 10 sportivi (8 juniori și 2 seniori) pregătiți de instructorul Marius Maxim.

Fălticenenii au obținut 6 medalii (1 de aur, 1 de argint și 4 de bronz). Cea mai importantă performanță a fost obținută de Ștefan Apopii, care a câștigat titlul național în proba de tehnică individuală, la categoria 13-15 ani.

Nivelul competițional a fost foarte ridicat, ținând cont că 2 ani nu s-a desfășurat fizic competiția din cauza pandemiei. A fost o experiență interesantă care sigur ne va fi de folos în anii următori”, ne-a declarat instructorul Marius Maxim.

Rezultatele clubului Kim Long Dao Fălticeni:

Locul 1 – Apopii Ștefan, proba THAO LO (tehnică individuală), 13-15 ani.

Locul 2 – Cervinski Ana – Hlihor Ioan, proba SONG LUYEN Mixt (tehnică pe echipe), 13-15 ani.

Locul 3 – Maxim Ioana, proba de THAO LO, 13-15 ani;

Locul 3 – Pădurariu Veronica, proba de GIAO DAO (luptă), 13-15 ani.

Locul 3 – Apopii Ștefan, proba de GIAO DAO, 13-15 ani.

Locul 3 – Bernaschi Andrei, proba de THAO LO, 16-17 ani.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705