Home Sport Fălticeneanul Răzvan Ciobanu va boxa pentru un loc în finala Campionatului național de box tineret

Fălticeneanul Răzvan Ciobanu va boxa pentru un loc în finala Campionatului național de box tineret

by A.S.
0 comment

În această săptămână, 5-10 decembrie 2022, Federația Română de Box organizează ultima mare competiție internă a anului, Campionatul național de seniori și tineret.

Evenimentul pugilistic se desfășoară în localitatea Bălești, județul Gorj.

Secția de box ACS Șomuz Fălticeni participă în competiția de tineret, fiind reprezentată de sportivul Răzvan Ciobanu, la categoria 80 de kilograme.

Fălticeneanul a debutat cu dreptul în calificări obținând, în această după-amiază, o victorie clară, înainte de limită, în fața lui Flavian Șerban (Viitorul Timiș). Arbitrul din ring l-a numărat de două ori pe boxerul din Timiș (decizie RSC).

Victoria îi asigură lui Răzvan medalia de bronz.

În următorul meci, vineri, 9 decembrie, Răzvan Ciobanu îl va întâlni pe Radu Leonard Marin din Ploiești (pregătit de cunoscutul antrenor Titi Tudor “Prosop”) miza fiind calificarea în finala categoriei 80 de kilograme.

Pentru sportivul pregătit de maestrul emerit Vasile Nistor și instructorul Cristinel Onofrei va fi a treia medalie obținută în 2022.

Ciobanu Răzvan s-a clasat pe locul 3 la Cupa României,  și pe locul 2 la Turneul internațional de box centura Moldovei, competiții de tineret.   

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705