Home Local Șofer în stare avansată de ebrietate implicat într-un eveniment rutier pe bulevardul 2 Grăniceri

Șofer în stare avansată de ebrietate implicat într-un eveniment rutier pe bulevardul 2 Grăniceri

by A.S.
0 comment

Marți, 6 decembrie 2022, orele 11:37, Poliția Municipiului Fălticeni a fost sesizată prin numărul de urgență 112 cu privire la faptul că pe bulevardul  2 Grăniceri a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, iar unul dintre conducătorii auto pare a fi sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că în timp ce conducea autoturismul pe bulevardul 2 Grăniceri, pe banda 1 de deplasare, un localnic în vârstă de 53 de ani a schimbat banda de deplasare, moment în care a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 56 de ani, din comuna Boroaia.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto din Fălticeni a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul  sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705