Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

Marți, 6 decembrie 2022, orele 11:37, Poliția Municipiului Fălticeni a fost sesizată prin numărul de urgență 112 cu privire la faptul că pe bulevardul  2 Grăniceri a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, iar unul dintre conducătorii auto pare a fi sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că în timp ce conducea autoturismul pe bulevardul 2 Grăniceri, pe banda 1 de deplasare, un localnic în vârstă de 53 de ani a schimbat banda de deplasare, moment în care a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 56 de ani, din comuna Boroaia.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto din Fălticeni a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul  sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

About Author

ByB.P.