Home ACTUALITATERegional Eveniment sportiv caritabil în sprijinul persoanelor nevoiașe din localitățile Dolhasca, Budeni și Gulia

Eveniment sportiv caritabil în sprijinul persoanelor nevoiașe din localitățile Dolhasca, Budeni și Gulia

by A.S.
0 comment

Astăzi, când pare că nu mai avem timp pentru nimic, când alergăm de colo – colo, mai sunt momente când ne oprim și ne gândim și la cei mai mult încercați decât noi? Îl mai vedem pe Hristos în semenul nostru? Fiecare dintre noi își poartă crucea sa, dar oare nu sunt persoane care au una mai grea decât a noastră?

Cu aceste gânduri în suflet, în data de 12 decembrie 2022, elevii și cadrele didactice de la Liceul Tehnologic „Oltea Doamna” Dolhasca, alături de partenerii de la Colegiul Tehnic „Al.I. Cuza” Suceava, Școala Gimnazială Budeni, Școala Gimnazială Gulia, Parohia „Învierea Domnului” Dolhasca și Parohia „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” Siliștea Nouă, s-au unit și au participat la un meci de fotbal caritabil, iar la final toți cei prezenți și-au arătat generozitatea donând alimente, bani, pilote groase, care vor aduce un zâmbet pe chipul persoanelor nevoiașe din localitățile Dolhasca, Budeni și Gulia.

Activitatea a fost cuprinsă în cadrul Proiectului „Din suflet pentru suflet”, poiect integrant din SNAC Dolhasca.

Organizatorii activității au fost: Prof. Dăscălescu Adrian-Florentin și Prof. Rotariu Petru-Alin din partea Liceului Tehnologic „Oltea Doamna” Dolhasca, Pr.Prof. Apăvăloaie Mihai Gelu din partea Colegiului Tehnic „Al.I. Cuza” Suceava, Prof. Malai Mihai din partea Școlii Gimnaziale Gulia și prof. Harhată Leonard din partea Școlii Gimnaziale Budeni.

Dând dovadă de un parteneriat viu Școală-Biserică, la activitate au participat și părinții parohi de la Parohia „Învierea Domnului” Dolhasca, pr. Saftiuc Mihail Teofil, și Parohia „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil”, Siliștea Nouă, pr. Agafiței Mihail. Cadrele didactice implicate în activități au fost: director Ungureanu Adrian și profesorii Gagiu Vasile, Tanasă Dumitru, Mușilă Cristina, Tudosă Adina, Gagiu Laura, Marian Eugen, Raicu Petronela, Cigoli Anisia, Tailup Silvia, Grosu Laura, Ungureanu Petronela, Ichim Gabriela, Herțug Andrei, Constantin Narcis, Apetroaie Ionela.

De buna organizare a colectei s-au ocupat elevii din Consiliul Școlar al Elevilor de la Liceul Tehnologic „Oltea Doamna”, coordonați de eleva Caradaică Ioana.

GALERIE FOTO EVENIMENT

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705