Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: Vineri, 29 septembrie 2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecțiuni pe str. Pleșești Gane.

Lucrătorii Secției de Poliție Rurală 1 Vadu Moldovei i-au întocmit dosar penal unei tinere din comuna Râșca. Fata a fost depistată în trafic, la volanul unei mașini, deși nu deține permis de conducere.

Potrivit informațiilor transmise de IPJ Suceava, polițiștii au obținut o informație cu privire la faptul că  o femeie conduce autoturismul pe drumurile publice, fără a deține permis de conducere.

S-a întâmplat în după-amiaza zilei de marți, 3 ianuarie, pe raza localității Bogdănești, strada Plopi, la intersecția cu drumul ce face accesul la Mănăstirea Bogdănești. Autoturismul a fost oprit pentru control, stabilindu-se că este condus de către o femeie în vârstă de 23 ani din comuna Râșca, satul Buda.

Fiindu-i solicitat permisul de conducere, aceasta a precizat că nu deține permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.

S-a procedat la testarea cu aparatul alcooltest a conducătoarei auto, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis, ce va fi soluționat procedural de lucrătorii Postului de Poliție Bogdănești.

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: