Home ACTUALITATERegional Dosar penal pentru conducere fără permis întocmit unei tinere din Râșca

Dosar penal pentru conducere fără permis întocmit unei tinere din Râșca

by A.S.
0 comment

Lucrătorii Secției de Poliție Rurală 1 Vadu Moldovei i-au întocmit dosar penal unei tinere din comuna Râșca. Fata a fost depistată în trafic, la volanul unei mașini, deși nu deține permis de conducere.

Potrivit informațiilor transmise de IPJ Suceava, polițiștii au obținut o informație cu privire la faptul că  o femeie conduce autoturismul pe drumurile publice, fără a deține permis de conducere.

S-a întâmplat în după-amiaza zilei de marți, 3 ianuarie, pe raza localității Bogdănești, strada Plopi, la intersecția cu drumul ce face accesul la Mănăstirea Bogdănești. Autoturismul a fost oprit pentru control, stabilindu-se că este condus de către o femeie în vârstă de 23 ani din comuna Râșca, satul Buda.

Fiindu-i solicitat permisul de conducere, aceasta a precizat că nu deține permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.

S-a procedat la testarea cu aparatul alcooltest a conducătoarei auto, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis, ce va fi soluționat procedural de lucrătorii Postului de Poliție Bogdănești.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705