Home ACTUALITATE Trei sesiuni suplimentare de examinare pentru permisul de conducere auto Categoria B

Trei sesiuni suplimentare de examinare pentru permisul de conducere auto Categoria B

by A.S.
0 comment

Prefectura Suceava a anunţat că, în vederea reducerii decalajului existent între momentul susținerii probei teoretice, respectiv a celei practice pentru obținerea permisului de conducere auto, în luna ianuarie vor fi organizate 3 sesiuni suplimentare de examinare.

În acest moment, decalajul între susţinerea probei teoretice şi cea practică este de 3 luni.

Sesiunile suplimentare de examinare se vor desfăşura în zilele de 14, 21 și 28 ianuarie, doar pentru categoria B, susținute cu patru examinatori din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Autovehiculelor Suceava.

Programul de examinare va fi 08.00 – 16.00, iar plecarea se va face din zona Gării Ițcani, instructorii auto fiind rugați a fi prezenți la locul de plecare cu cel puțin 30 minute înaintea orei la care este programat candidatul în vederea susținerii probei practice.

Cu caracter de noutate, programatoarele vor fi împărțite câte două pentru fiecare dintre examinatori, respectiv pentru orele 08.00 și 12.30. În acest mod, se oferă candidaților care trebuie să se deplaseze din zonele mai îndepărtate ale județului posibilitatea de a se programa pentru examinare începând cu orele 12.30.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705